Systeema - yrityksesi huoltaja

 

"Kuinka voisimme palvella?"    

Systeemasta saat tarvikkeet ja palvelut yrityksesi sujuvaan arkeen: toimistotarvikkeista kalusteisiin ja siivousvälineistä kahviautomaatteihin. Jokaisen kaupan päälle tulee työntekijämme rautainen ammattitaito oman alansa tuotteista. Systeemassa autetaan, etsitään, soitetaan, vastataan, viedään, tuodaan ja hymyillään – olet tervetullut asioimaan myymälässämme niin yrityksen puolesta kuin yksityisasiakkaana!

 

Pohjois-Karjalan Systema Oy on nyt Systeema!

Olemme toimineet Joensuussa vuodesta 1981 lähtien nimellä Pohjois-Karjalan Systema Oy, josta se on ihmisten suussa tuttavallisesti lyhentynyt Systema-muotoon. Samaan aikaan toimintamme on kehittynyt kattamaan useampia “teemoja”, joista uusimpana täydennyksenä siivousalan tuotteet ja välineet Pesuainetukku Osolan yrityskaupan myötä.   

Niinpä uudeksi nimeksemme tuli Systeema, joka näkyy tästä eteenpäin kaikessa viestinnässämme. Uudella, selkeällä nimellä haluamme välittää samaa mutkattomuutta ja laaja-alaista osaamista kuin kaikessa siinä, mitä teemme.

 

Meillä on oikeasti hyllyssä tavaraa – ja tuomme ne sinulle

Meidän mielestämme hyvään asiakaspalvelua on se, että tuote on saatavilla hyllyssä heti. Niinpä myymälässämme on todella kattava tuotevalikoima, johon kuuluu lähemmäs 7 000 laadukasta ja tunnettua merkkituotetta. Koko kattavan valikoiman löydät verkkokaupastamme.

Lisäksi omat kuljetusautomme kiertävät nopeasti ja täsmällisesti maakunnassamme sinne, missä tavaraa tarvitaan – ilman rahtikuluja.

Kannattaa hyödyntää työntekijöidemme pitkän linjan asiantuntemusta, kun tarvitset neuvoja vaikkapa oikealaisen puhdistusaineen valintaan, työpisteen ergonomiaan tai optimaaliseen tulostamiseen – omaa työtäsi helpottamaan! ”Olemme ylpeitä saadessamme huoltaa yritystänne!”

 

Perheyrityksen henki

Systeema on pohjoiskarjalainen perheyritys, jossa sukupolvenvaihdoksen jälkeen kauppiaana jatkavat sisarukset Krista ja Petra. Toimitusjohtajana uuden Systeeman veturina 2019 aloittanut Matti Turunen lupaa uudistuksia tuttua Systeeman henkeä kunnioittaen: ”Hyvästä asiakaspalveluista ei tingitä jatkossakaan! Asiakkaamme tuntevat systeemalaiset etunimellä ja me heidät.”

 

Euro Toimistotukut

Systeema 12 muun yrittäjän ja osakasliikkeen kanssa osa valtakunnallista yhteistoiminta- ja markkinointiketju Euro Toimistotukut Oy:ta. Lisätietoa ketjusta: www.eurotoimistotukut.fi

 

Nordic Office Alliance ja Nordic-tuotteet

Euro Toimistotukut on perustajajäsenenä mukana Nordic Office Alliance -yhteenliittymässä, johon kuuluvat johtavat toimistotarvikealan tukkuliikkeet myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Baltiassa ja Sveitsissä. Nordic Office Alliance käyttää yhteisvolyymiaan edullisimpien hankintahintojen saavuttamiseksi jäsenilleen kansainvälisiltä markkinoilta. Yhteistyön tuloksena on mm. oma tuotemerkki NORDIC OFFICE. Lisätietoa yhteenliittymästä:  www.nordicofficealliance.com